Tillträde trapphus 1, 2 och 3

Upplåtelseavtal
Inflyttningen närmar sig med stormsteg och det är nu dags att teckna upplåtelseavtal. Vid detta tillfälle betalas 10 procent av insatsen (minus de 50 000 kronor du redan betalat).
Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling ansvarar för avtalstecknandet. Om du inte redan hört från Lisa kommer hon inom kort ta kontakt med dig för att boka in en tid.


Nyckelutlämning på tillträdesdagen
Nyckelutlämningen sker på tillträdesdagen i din lägenhet, se bifogade nyckelutlämning- och hisstider längst ner här i nyheten. Vi träffas för att tillsammans gå igenom din lägenhet. Det är viktigt att du tar med dig legitimation och kvitton på de resterande 90 procent av insatsen samt på eventuella tillval.


För att inflyttningen i ditt hus ska gå så smidigt som möjligt har vi tilldelat alla boende olika hisstider. De är en rekommendation för att ha tillgång till hissen själv och på så sätt kunna flytta in snabbare och smidigare.


Tillträdesdagar:
Lgh 121 – 143 onsdag den 28 mars
Lgh 221 – 243 onsdag den 4 april
Lgh 321 – 343 onsdag den 11 april


Informationsmöte torsdag den 8 mars klockan 18.00
Glöm inte att anmäla dig till informationsmötet som hålls i Stora Ursvik KBs lokaler på Gamla Nyköpingsvägen 126. Ikano Bostad bjuder på lättare förtäring.
På mötet går styrelsen igenom ekonomisk plan för bostadsrättsföreningen och Ikano Bostad berättar mer om bostadsrättsföreningen, nyckelutlämningen, hur inflyttningen går till, gemensamma utrymmen m.m. En representant från SBAB Bank kommer även att finns på plats.Förutom all nyttig information är mötet även ett bra tillfälle att träffa dina nya grannar.

 

Visningslägenhet
Nu är visningslägenheten på Marieborgsgatan 6 färdig.
Den ska användas för kommande visningar för försäljningen av nästa etapp, Brf Blåsippan, men också för de få lägenheter vi har kvar i Brf Ursvikshöjden.

 

NKI – Nöjd Kund Index
Ungefär två månader efter det att du flyttat in i din lägenhet kommer Ikano Bostad att skicka en enkät till dig som handlar om hur du har upplevt köpet av lägenheten, informationen under byggtiden och servicen. Vi vill alltid bli bättre och en grundläggande del i det arbetet är att förstå vad du som kund tycker är viktigt.

Vi är därför tacksamma för alla enkäter vi får in. Alla svar behandlas konfidentiellt.

 

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Gustaf Kolbe på Ikano Bostad; 08-475 34 05 eller Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling;
0768-93 12 14.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter