Information till trapphus 1, 2 och 3

Upplåtelseavtal
Den ekonomiska planen är klar och inlämnad för granskning och intygsgivning. Därefter skickas den till Bolagsverket för registrering. Detta beräknas ta cirka två till fyra veckor vilket innebär att du ska kunna teckna upplåtelseavtalet från mitten av februari. Vi återkommer med information om det praktiska inför avtalsskrivningen och delbetalningen av insatsen när det börjar närma sig. Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling kommer att ansvara för avtalstecknandet.


Informationsmöte

Torsdag 8 mars 2012 kommer Brf. Ursvikshöjdens styrelse att hålla ett informationsmöte. Styrelsen går då igenom ekonomisk plan för bostadsrättsföreningen och Ikano Bostad berättar mer om bostadsrättsföreningen, nyckelutlämningen, hur inflyttningen går till, gemensamma utrymmen m.m. Boka in detta datum redan nu. En inbjudan om tid och plats kommer att skicka ut senare.


Slutbesiktningstider för Marieborgsgatan 2, 4 och 6
Nu har tider för slutbesiktning kommit för er som flyttar in i lägenhet
121 -143, 221 – 243 samt 321 – 343. Samtliga tider hittar du i bifogat dokument.
Vi är glada om du kan närvarar vid slutbesiktningen av din lägenhet. Vid slutbesiktningen går besiktningsman igenom hela lägenheten för att garantera att inga fel finns.


Observera att tidschemat är gjort av besiktningsmannen och att de angivna tiderna inte går att ändra. Du får gärna komma innan utsatt tid för att i lugn och ro gå igenom lägenheten själv.


Lantmäteriets lägenhetsnumrering
När du gör din adressändring till folkbokföringen, behöver du uppge Lantmäteriets lägenhetsnummer. Statistiska centralbyrån använder det för folk- och bostadsräkningen. I bifogat dokument hittar du också ditt nya lägenhetsnummer.

 

Viktigt! I din kontakt med oss ska du använda det lägenhetsnummer som står i ditt avtal.


TV, telefoni och bredband
Styrelsen har tecknat avtal med Com Hem för TV, telefoni och bredband. I månadsavgiften ingår Com Hems basutbud. Gå gärna in på Com Hems hemsida och titta på vad de har att erbjuda för övrigt.


Hemförsäkring
Kom ihåg att teckna en hemförsäkring för din nya lägenhet. Styrelsen har tecknat bostadsrättstillägget gemensamt för alla lägenheter. Det innebär att du endast behöver teckna en "vanlig" hemförsäkring.

 

Visningslägenhet
Vi håller på att inreda en visningslägenhet på Marieborgsgatan 6.
Den ska användas för kommande visningar för försäljningen av nästa etapp, Brf Blåsippan, men också för de få lägenheter vi har kvar i Brf Ursvikshöjden.


Platsbesök
Välkommen på platsbesök i din lägenhet! Jag lägger med en inbjudan till platsbesöket med detta informationsbrev. Samtidigt som platsbesöket har du möjlighet att besöka den möblerade visningslägenheten på Marieborgsgatan 6, (lgh 343).


Ny mail, telefonnummer eller ny adress? Hör gärna av dig om du bytt adress, telefonnummer eller mailadress. Då vi skickar ut mycket information är det viktigt att vi har uppdaterade kontaktuppgifter.


Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Gustaf Kolbe på Ikano Bostad; 08-475 34 05 eller till Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling; 0768-93 12 14.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter