Information till trapphus 4, 5, 6 och 7.

Upplåtelseavtal
Inflyttningen närmar sig med stormsteg och det är nu dags att teckna upplåtelseavtal. Vid detta tillfälle betalas 10 procent av insatsen, (minus de 50 000 kronor du redan betalat).


Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling ansvarar för avtalstecknandet. Om du inte redan hört från Lisa kommer hon inom kort ta kontakt med dig för att boka in en tid.

 

Informationsmöte torsdag den 8 mars klockan 18.00

Glöm inte att anmäla dig till informationsmötet som hålls i Stora Ursvik KBs lokaler på Gamla Nyköpingsvägen 126. Ikano Bostad bjuder på lättare förtäring. På mötet går styrelsen igenom ekonomisk plan för bostadsrättsföreningen och Ikano Bostad berättar mer om nyckelutlämningen, hur inflyttningen går till, gemensamma utrymmen m.m. En representant från SBAB Bank och Comhem kommer även att finns på plats.Förutom all nyttig information är mötet även ett bra tillfälle att träffa dina nya grannar.


Slutbesiktningstider för Milstensvägen 27 och 29 samt Grönlingens väg 3 och 5
Nu har tider för slutbesiktning kommit för er som flyttar in i lägenhet 411-442, 511-542, 611-642 samt 711-742. Samtliga tider hittar du i bifogat dokument längst ner här i nyheten. Vi är glada om du kan närvara vid slutbesiktningen av din lägenhet. Vid slutbesiktningen går en opartisk besiktningsman igenom hela lägenheten. Observera att tidschemat är gjort av besiktningsmannen och att de angivna tiderna inte går att ändra. Du får gärna komma innan utsatt tid för att i lugn och ro gå igenom lägenheten själv.

 

Lantmäteriets lägenhetsnumrering
När du gör din adressändring till folkbokföringen, behöver du uppge Lantmäteriets lägenhetsnummer. Statistiska centralbyrån använder det för folk- och bostadsräkningen. I bifogat dokument längst ner här i nyheten hittar du ditt nya lägenhetsnummer.

 

Viktigt! I din kontakt med oss ska du använda det lägenhetsnummer som står i ditt avtal.

 

Visningslägenhet
Nu är visningslägenheten på Marieborgsgatan 6 färdig.
Den ska användas för kommande visningar för försäljningen av nästa etapp, Brf Blåsippan, men också för de få lägenheter vi har kvar i Brf Ursvikshöjden.

 

Platsbesök
Välkommen på platsbesök i din lägenhet. Inbjudan till platsbesöket hittar du bifogad längst ner här i nyheten. Samtidigt som du är på platsbesöket har du möjlighet att besöka den möblerade visningslägenheten på Marieborgsgatan 6, (lgh 343).

 

NKI – Nöjd Kund Index
Ungefär två månader efter det att du flyttat in i din lägenhet kommer Ikano Bostad att skicka en enkät till dig som handlar om hur du har upplevt köpet av lägenheten, informationen under byggtiden och servicen. Vi vill alltid bli bättre och en grundläggande del i det arbetet är att förstå vad du som kund tycker är viktigt. Vi är därför tacksamma för alla enkäter vi får in. Alla svar behandlas konfidentiellt.

 

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Gustaf Kolbe på Ikano Bostad: 08-475 34 05 eller Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling:
0768-93 12 14.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter