Information till trapphus 4, 5, 6 och 7

Upplåtelseavtal
Den ekonomiska planen är klar och inlämnad för granskning och intygsgivning. Därefter skickas den till Bolagsverket för registrering. Detta beräknas ta cirka två till fyra veckor vilket innebär att du ska kunna teckna upplåtelseavtalet från mitten av februari. Vi återkommer med information om det praktiska inför avtalsskrivningen och delbetalningen av insatsen när det börjar närma sig.
Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling kommer att ansvara för avtalstecknandet.


Informationsmöte

Torsdag den 8 mars 2012 kommer Brf. Ursvikshöjdens styrelse att hålla ett informationsmöte. Styrelsen går då igenom ekonomisk plan för bostadsrättsföreningen och Ikano Bostad berättar mer om nyckel-utlämningen, hur inflyttningen går till, gemensamma utrymmen m.m. Boka in detta datum redan nu. En inbjudan om tid och plats kommer att skickas ut senare.


Slutbesiktning

Så snart vi fått datum och tider för slutbesiktningen kommer vi att skicka dig en inbjudan. Det är alltid bra om man har möjlighet att närvara.


TV, telefoni och bredband
Styrelsen har tecknat avtal med Com Hem för TV, telefoni och bredband. I månadsavgiften ingår Com Hems basutbud. Gå gärna in på Com Hems hemsida och titta på vad de har att erbjuda för övrigt.

Hemförsäkring
Kom ihåg att teckna en hemförsäkring för din nya lägenhet. Styrelsen har tecknat bostadsrättstillägget gemensamt för alla lägenheter. Det innebär att du endast behöver teckna en "vanlig" hemförsäkring.


Visningslägenhet
Vi håller på att inreda en visningslägenhet på Marieborgsgatan 6. Den ska användas för kommande visningar för försäljningen av nästa etapp, Brf Blåsippan, men också för de få lägenheter vi har kvar i Brf Ursvikshöjden.

 

Ny mail, telefonnummer eller ny adress?

Hör gärna av dig om du bytt adress, telefonnummer eller mailadress. Då vi skickar ut mycket information är det viktigt att vi har uppdaterade kontaktuppgifter.
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Gustaf Kolbe på Ikano Bostad; 08-475 34 05 eller till Lisa Forsblad på Erik Olsson Fastighetsförmedling; 0768-93 12 14.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter