Tid för möte om garantibesiktning

När?         Torsdag den 29 januari

Tid?         18.30

Var?         Älvkvarnsskolans matsal


Do you want this information in English, contact Susanne Shelley 073-1003738

Den 29 januari klockan 18.30 är det mycket viktigt att du som bor i brf Ursvikshöjden kommer till Älvkvarnsskolans matsal. Det här är ett av de viktigaste mötena som du som lägenhetsinnehavare behöver gå på. Det gäller nämligen garantibesiktningen, 2-årsbesiktningen, av DIN lägenhet och övriga delar av husen.  

Styrelsen har fått hjälp med om vad som är viktigt för oss som enskilda lägenhetsinnehavare men även också om bostadsrättsföreningens lokaler i stort att ta upp inför besiktningen. Detta är något som kommer att informeras om på informationsmötet den 29 januari.  

Under mötet kommer styrelsen i brf Ursvikshöjden även kunna dela ut de besiktningsprotokoll som finns efter första besiktningen vid inflyttning. Dessa kan ni ha som underlag inför kommande besiktning. Tider för besiktning kommer också att delas ut.  

Vi understryker att det är lägenhetsinnehavarens eget ansvar att anmäla och sammanställa samtliga fel (tidigare anmälda eller ej) innan besiktningen. Om detta inte görs så sker ingen garantibesiktning på din lägenhet. Den anses då som felfri och din chans att få hjälp med eventuella fel är borta.

Som sagt, det är av yttersta vikt att en eller flera från varje bostadsrätt kommer på mötet. 

/Styrelsen, Brf Ursvikshöjden

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter